EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Агромашини за първи път на панаира в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Агромашини за първи път на панаира в Пловдив

mail13:03 | 12.07.2016прегледи 936 коментарикоментари 0


Машини за селското стопанство ще бъдат включени за първи път сред експонатите на Международния технически панаир. Това е една от промените, стартиращи на неговото 72-о издание, което ще се състои от 26 септември до 1 октомври в Пловдив.

 Новата секция се обособява по желание на производители и търговци, участващи в Международната селскостопанска изложба „Агра“, която се проведе в края на месец февруари. Те искат да представят своите изделия отново и на най-престижната технологична среща на Балканите заради очакваните близо 40 000 посетители от България и Европа.

 Допълнителен стимул са прогнозите за активизиране на финансирането на проекти за селското стопанство от еврофондовете през октомври. Така фирмите, предлагащи оборудване за отрасъла, ще покажат нови стоки точно в момента, когато фермерите проучват оферти.

 За да отговорим на тези маркетингови интереси, създадохме условия  агротехника да се презентира два пъти в годината – не само през зимата, както беше досега, а и през есента, по време на нашата най-голяма проява, обясни д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на Международен панаир Пловдив.

 Земеделската техника e част от специализираната изложба „Машиностроене“, която е водеща сред десетте изложения в рамките на Есенния панаир. Български и чуждестранни фирми, потвърдили участие до момента, ще демонстрират трактори, плугове, сеялки, дискови брани, резервни части и гуми. Те имат на разположение две зони в атрактивни локации – пред палата 13, където е  „Машиностроене“, и близо до изложбата „Автосвят“, привличаща хиляди посетители.

 Секцията „Агротехника“ не е единствената  новост, стартираща по желание на бизнеса в рамките на Международния технически панаир. Фирми,  предлагащи оборудване за шивашки фабрики и ателиета, вече са включени в специализираната изложба за електроника и електротехника "Елтех", очертаваща се като една от най-силните на ЕСЕН 2016. Поставя се и началото на специализирана изложба за роботи и роботизирани системи „Робохайтех“.

 Така деловият форум за инвестиционни стоки и технологии, който е един от най-авторитетните в Югоизточна Европа, ще демонстрира иновации в повече браншове, наред с традиционните за него машиностроене, строителство, електроника, електротехника, енергетика, екология, управление на водите, информационни технологии, химическа и минна промишленост, транспорт и автосервизно оборудване, автомобилостроене.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg