EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Агенцията по заетостта провежда инфо ден

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Агенцията по заетостта провежда инфо ден

mail14:00 | 19.07.2013прегледи 561 коментарикоментари 0


На 23 юли, вторник, от 10 до 14.30 ч в зала 5 в Министерството на труда и социалната политика ще се проведе информационен ден за потенциални бенефициенти, организиран Агенцията по заетостта като Отговорен орган на Европейския фонд за интеграция на граждани на трети страни (ЕИФ).
Ще бъде представена възможността за получаване на безвъзмездна финансова помощ (БФП) с конкретен подбор от Годишна програма 2012 г. посредством схема BG EIF 2012/01 „Интегрирана схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ за реализиране на дейности, целящи внедряване в практиката на „Общите основни принципи на политика за интеграция на имигранти в ЕС” и устойчиво укрепване на капацитета за реализация на тези дейности”.
Целите на процедурата за предоставяне на БФП по схемата са: въвеждане на практика по интеграцията на имигранти в ЕС; разработване на индикатори и методологии за оценка на напредъка; изграждане на капацитет за прилагане на политиката по интеграция и координация на различните нива.
Крайният срок за представяне на проектните предложения по схемата е 16.00 ч на 30 август т.г.
Пълният комплект документи е публикуван на сайта на Агенцията по заетостта - www.az.government.bg и в рубриката „Активни програми” на страницата на ЕИФ - http://www.mlsp.government.bg/EIF/default.asp.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg