EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Авио проблеми в Европа

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Авио проблеми в Европа

mail16:15 | 30.08.2016прегледи 779 коментарикоментари 0


Малък гризач, вероятно мишка, стана причина за оставането на земята на самолет на „Еър Франс“, предвиден да изпълни полет от Бамако за Париж в неделя, съобщи компанията, предаде AFP. Няколко часа е отнело отстраняването на нежелания пътник от самолета. По същото време на „изгонването на пътника без билет“ екипажът достигнал максимума разрешени работни часове, въведено с цел избягване на умората. Така полетът бил забавен с 48 часа и се е случил късно в неделя. Мишките и други гризачи са голяма опасност за самолетите, защото често прегризват жизненоважно окабеляване.
Около петдесет полета от виенското международно летище „Швехат“ бяха отложени или отменени по технически причини, като основно полети се отменят полети на Австрийските авиолинии, бе съобщено на сайта на авиокомпанията също в неделя, предава РИА Новости.
„Заради технически проблем, свързан с предаването на данните на плановете на полетите между Евроконтрола и Австрийския контрол (регулатор на австрийското въздушно движение) към настоящия момент множество полети във Виена са задържани и отменени“, се казва в съобщението.
Превозвачът отбелязва, че му се е наложило да отмени повече от трийсет и да отложи повече от 10 полета на  28 август 2016 г.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3888