EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

V+O отваря офис в Кипър

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

V+O отваря офис в Кипър

mail15:10 | 26.05.2011прегледи 825 коментарикоментари 0


Със стъпването на кипърския пазар V+O вече е представена в 6 държави на Балканите - Гърция, България, Румъния, Сърбия, Албания и Кипър. Българският офис на V+O бе открит през 2004 година. Всяко от подразделенията на агенцията оперира със собствен местен мениджмънт, като между офисите в групата се извършва постоянен обмен на опит и експертиза.

Кипърското подразделение на V+O се оглавява от Панос Циридес, който има богат опит в сферата на публичните комуникации. Циридес, който дълги години заема поста стратегически директор в Сивитас, е натрупал завиден професионален опит в процеса на работа с редица гръцки и международни клиенти.

„След успешното провеждане на няколко ad hoc проекта за голям брой клиенти в Кипър, ние силно вярваме, че сега е точното време да консолидираме присъствието си на кипърския пазар. Разполагаме с експертно мнение и ноу-хау, натрупани при обслужването на над 100 активни клиента в рамките на пазар от 53 милиона души в 5 различни държави. В стремежа си постоянно да надграждаме предлаганите от нас услуги, вече сме на етап да покрием нуждата на нашите клиенти в Кипър от дългосрочно и комплексно обслужване. Приветстваме Панос в нашия екип и силно вярваме, че неговият ценен опит и задълбочените му познания на кипърския пазар ще допринесат за успеха на съвместна ни работа и ще утвърдят нашия екип като лидер на кипърския комуникационен пазар”, заяви Джон Олимпиос, вице-президент и управляващ директор на V+O.

 

 


Тагове: офис, Кипър
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg