EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Visit Sofia в превод на китайски

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Visit Sofia в превод на китайски

mail13:04 | 19.12.2018прегледи 905 коментарикоментари 0


Около 30 000 лева ще струва китаизирането на туристическия сайт на Столична община. Това стана ясно от думите на заместник-кмета по култура и туризъм Тодор Чобанов по време на представянето на бюджета на общината за 2019 г. в Правец. С какви средства ще разполага общинското предприятие „Туризъм” през следващата година обаче все още не е конкретно разписано.

Въпреки че все още не се знае финансовата рамка на общинското предприятие "Туризъм", Столичната община вече има набелязани приоритети в този сектор. Какви са те обяснява заместник-кметът Тодор Чобанов:
 
"На този етап не можем да коментираме окончателните бюджетни параметри. Предстои гледане на бюджета в зала, но можем да кажем, че бюджетът е ориентиран към различни рекламни кампании и дейности, продукти, инициативи, филми, участия на борси, включително и някои съвсем нови механизми, като първият в нашата история сайт на китайски език, тоест ние ще китаизираме основния ни сайт. Вече стартирахме, от няколко седмици е налично и приложение на китайски език за мобилни платформи, което може да бъде свалено безплатно. Така че, политиката ни в сферата на туризма включва подкрепа на туристическия процес с всички възможни способи и ориентиране към нови пазари, какъвто представлява несъмнено Далечният Изток".

Новата китайска версия на сайта Visit Sofia ще зарадва гостите от Далечния Изток до края на януари, обеща Тодор Чобанов.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg