EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

US камари подкрепят проекти от „Три морета”

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

US камари подкрепят проекти от „Три морета”

mail10:35 | 12.06.2019прегледи 577 коментарикоментари 0


По време на Срещата на високо равнище, която беше част от Инициативата „Три морета“, единадесет президенти на Американски търоговски камари подписаха документ, в който подкрепят инициативата за по-добра инфраструктура, диверсифицирани и сигурни доставки на енергийни ресурси и ръст на дигиталната сфера. Общата цел на инициативата е да построи по-интегриран, проспериращ и сигурен регион с устойчив Единен пазар.

Инициатвата „Три морета“ включва страните, които са разположени между Адриатическо, Балтийско и Черно морета: Австрия, България, Хърватия, Чешка република, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Полша, Румъния, Слования и Словения.

 Американските камари в тези страни са в готовност да окажат подкрепа, за да се дефинират точно ролите на всяка от заинтересованите страни; да предоставят знания и умения, както и да съберат на едно място бизнес, правителства и инвеститорите, за да се осъществят такива трансгранични проекти в сферите на технологиите, търговията, транспорта, енергетиката, цифровия пазар и кибер-сигурността.

От страна на Американска търговска камара в България документът бе подписан от президента на организацията Оливие Маркет.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3883