EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

United Partners - PR и дигитална агенция на Мтел

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

United Partners - PR и дигитална агенция на Мтел

mail13:39 | 12.07.2017прегледи 9304 коментарикоментари 0


United Partners е новата PR и дигитална агенция на Мтел. От юли агенцията работи с телекома по външните, вътрешните и CSR комуникационни кампании, управлението на каналите на Мтел в социалните мрежи и разработване на онлайн съдържание. Решението на Мтел идва след проведен конкурс сред най-големите агенции в страната.

„Изборът ни беше изключително труден, като разликата в оценките на агенциите накрая беше в рамките на няколко процента. В крайна сметка United Partners ни спечелиха с опита си на телеком пазара, ангажираното си отношение и сплотения експертен екип, който даде наистина силно предложение с добър баланс между креативност и синергия с бизнес целите на компанията.”, коментира Илияна Захариева, директор Корпоративни комуникации.

 „Опитът ни в сферата на технологиите и телекомуникациите, е показал, че едно от най-големите  предизвикателства е динамиката на работата. Тази динамика обаче е най-мощният двигател за развитие. А съвместните ни цели са да допринасяме за бизнес резултатите и позиционирането на Мтел като лидер в телекомуникациите с всички инструменти на съвременните маркетингови и корпоративни комуникации.”, каза Мария Гергова-Бенгтссон, основател и управителен директор на United Partners.

United Partners е агенция с 20 годишен опит в PR, интегрираните и дигитални комуникации. Компанията е работила с едни от най-големите международни и български компании. Екипът, който ще работи за цялостните комуникационни решения на Мтел, се състои от експерти в телеком сектора, дигиталните тенденции и HR комуникациите. United Partners има редица награди и отличия, сред които и „Агенция на годината” за 2014 г.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg