EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Twitter няма планове за китайския пазар

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Twitter няма планове за китайския пазар

mail17:55 | 01.11.2019прегледи 655 коментарикоментари 0


Главният финансов директор на "Туитър" (Twitter Inc.) Нед Сийгъл заяви, че голямата социална медия не планира да навлезе на китайския пазар, където нейната интернет платформата е блокирана, и възнамерява да се съсредоточи върху подобряване на потребителските услуги на "достъпните" пазари.

Обсъждайки пробива на фалшиво съдържание в технологичния гигант, Сийгъл обясни, че "Туитър" иска потребителите му да се чувстват "в безопасност", докато използват платформата и да могат "да се доверят на информацията, която виждат в нашата услуга“. Той подчерта, че компанията също така е подобрила рекламните си услуги. 'Ние се стремим да помогнем на повече рекламодатели и на съществуващата ни база от рекламодатели да се справят по-добре като стартират нови продукти и услуги", допълни той.

По-рано тази година "Туитър" обяви, че вече няма да рекламира "контролирани от държавата новинарските медии" и спря над 900 акаунти, за  които се предполагаше, че играя роля в китайската "държавна информационна кампания" за делегитимиране на протестите в Хонконг. Компанията също така блокира акаунти и на държавни кубински медии и на лидера на комунистическата партия в страната Раул Кастро.


Тагове: Twitter, Китай
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1037