EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

THE MALL стартира първия уикенд по електронни спортове

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

THE MALL стартира първия уикенд по електронни спортове

mail14:21 | 05.05.2010прегледи 953 коментарикоментари 0


На 8-ми май THE MALL ще даде старт на най-голямото съревнование по електронни спортове на територията на страната. Първият ESL Gaming Weekend у нас се организира от ESL България и Multirama България. Най-добрите геймъри от цялата страна ще премерят сили в три турнира, по StarCraft: BroodWar, World of Warcraft и Super Street Fighter. Едновременно с това гостите на THE MALL ще могат да се включат в любителските мини турнири по новата Starcraft II на 20 станции, осигурени от Multirama.
„Горд съм, че още в първия месец от откриването си THE MALL става домакин на най-ключовото по своя вид и мащаб гейминг събитие в страната. Това изразява цялостната стратегия на мола – да предоставя модерно съчетание от търговски обекти и развлечения, като едновременно с това играе водеща роля в социалния живот на града”, коментира Франк Уайтинг, управляващ мениджър на THE MALL.
Напомняме ви, че до 17 май търговски комплекс THE MALL е домакин и на „Павилион на щастието” в рамките на новата благотворителна кампания на SOS Детски селища България. Събраните средства от инициативата ще бъдат насочени към издръжката, възпитанието и развитието на 150 деца от SOS детските селища в Трявна и Дрен.
Управлението на ТHE MALL е поверено на Colliers International. Молът е собственост на Assos Capital, независима частна компания, специализирана в инвестициите в недвижими имоти в Югоизточна Европа.


 


Тагове: старт, игри,
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4165