EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

The Mall в плен на Св. Валентин!

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

The Mall в плен на Св. Валентин!

mail17:30 | 09.02.2011прегледи 1513 коментарикоментари 1


В периода 4-14 февруари в най-големият търговски център в страната можете да комбинирате пазаруването с роматиката под надслов Пазарувай. Играй. Обичай!, съобщи търговският център.
В продължение на две седмици всеки, който пазарува за над 25 лв. в The Mall може да спечели романтичен уикенд в Халкидики, осигурен от Алфа Тур както и над две хиляди награди, предоставени от търговските обекти в The Mall. За да се потопите напълно в атмосферата на Св. Валентин, можете да напишете своето любовно послание в къта на любовта „THE MALL IN LOVE” и получавате уникалната възможност да спечелите професионален голф курс или нощувка в RIUПравец.
The Mall, най-големият търговски център в България, отвори врати на 21-ви април тази година с търговски микс от близо 200 обекта за мода и забавление, като GAP, Technopolis, Zara, NEXT, Public, Diechmann, Humanic, Кино Арена, Playground, център за образование и забавление на деца Gymboree Play & Music, детски кът „Вълшебно Царство” и зона за хранене c представени безброй международни марки, между които Бъргър Кинг, Subway, Nordsee, KFC и пр. В The Mall се намира и най-големият хипермаркет Карфур, лидер в Европа в търговията на дребно.
 


 
Коментари
 
Зарова - 09-02-2011 г. 17:50:43

Никой не го интересува какво е подготвил поредния Измислен МОЛ...Пазарувай...хората се чудят как да свържат двата края , а тия ги атакуват с мотото: Пазарувай ! Магазините са пред фалит..скоро ще има яко отлив на търговци от МОЛ-ете...всички разчитат на пролета, ама дупе да им е яко, ще затунат още повече!!! Спасявайте се...бягайте от МОЛ-ете, докато имате още някакви спестени парички...

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg