EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Shell дарява гориво на стойност 100 000 лв.

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Shell дарява гориво на стойност 100 000 лв.

mail11:08 | 27.03.2020прегледи 9379 коментарикоментари 0


Shell България дарява гориво на стойност 100 000 лв. за зареждане на линейките на Центровете за спешна медицинска помощ в страната. В трудната ситуация, породена от разпространението на коронавируса, компанията насочва своето дарение към тези, които се нуждаят от здравни грижи в момента.

„Благодарни сме на спешните екипи и на медицинските работници като цяло за работата им в тези трудни времена за нашата страна – заяви Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България. Важно е да обединим усилията си, за да се справим с изпитанията пред нас, и се радвам, че Shell също може да допринесе за това чрез своята търговска мрежа, дарявайки гориво за линейките на спешната медицинска помощ“.

Дарението е съгласувано с Националния оперативен щаб и Министерството на здравеопазването, което е реципиент. Здравното ведомство ще реши как да бъдат разпределени предоставените ваучери за гориво в зависимост от нуждите на отделните медицински центрове в страната.

Търговските комплекси Shell в България продължават да работят със стандартното си работно време, но при строги правила за безопасност. Компанията стриктно следва указанията на Националния оперативен щаб и другите компетентни органи, като въвежда и допълнителни превантивни мерки, за да защити в максимална степен здравето и живота на своите служители, клиенти и партньори.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4156