EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

SG Експресбанк лидер при валутни сделки

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

SG Експресбанк лидер при валутни сделки

mail09:00 | 25.05.2011прегледи 1072 коментарикоментари 0


Societe Generale Експресбанк е №1 в България за 2010 г. по пазарен дял от валутни сделки с корпоративни клиенти според проведената тази година анкета на Euromoney. Групата Societe Generale e класирана на второ място за Централна и Източна Европа.
"Наградата е признание за качеството на услугите, които предлагаме на валутните пазари и сме особено окуражени, че това признание идва от най-важния за нас източник – клиентите. Признателни сме да получим наградата на Euromoney в година на предизвикателства, което доказва актуалността на бизнес модела на Societe Generale Експресбанк и ни дава увереност, че банката ще продължи растежа си през следващите години ", споделя Катерина Максимова Началник отдел Финансови пазари "в Societe Generale Експресбанк
Неотдавна Societe Generale Експресбанк беше отличена от Министерство на финансите и като най-активната банка първичен дилър за 2010г. закупила най-много държавни ценни книжа за своя сметка и за сметка на свои клиенти. Традиционната анкета на Euromoney е най-обширното изследване в качествено и количествено отношение на регионалните и глобалните валутни пазари. Провежда се всяка година в рамките на 6 седмици в периода януари – февруари.
 


Тагове: награда, сделки
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg