EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Schenker превози 500 т. оборудване в Банско

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Schenker превози 500 т. оборудване в Банско

mail09:20 | 14.02.2012прегледи 501 коментарикоментари 0


От 18 до 26 февруари Банско ще бъде домакин на състезанията в спускане и гигантски слалом при мъжете и спускането и супер-г при жените. DB Schenker отговаря за всички логистични дейности, свързани с организацията на спорните събития.
За провеждането на надпреварите за Световната купа в Банско, местното подразделение на DB Schenker - Шенкер ЕООД, организира транспортирането на повече от 500 тона специално оборудване от Австрия, Германия и Словения до Банско. Ще бъдат доставени съоръженията за обособяване на ВИП зоната, предпазните мрежи, тенти за гостите на състезанията, както и рекламни материали на спонсорите на Световната купа по ски. Задачата за екипа на Шенкер ЕООД е още по-усложнена с оглед разположението на ски курорта, който се намира на над 2000 метра надморска височина в Пирин. След приключване на всички състезания Шенкер ЕООД ще има задачата да организира връщането обратно на цялото оборудване. „Световната купа по ски в Банско е събитие с изключителна важност за България и ние оценяваме оказаното доверие отново да съдействаме логистично за провеждането на надпреварата” – коментира изпълнителният директор на Шенкер ЕООД Хелмут Швайгхофер.

Шенкер ЕООД разполага с екип от 150 служители в седемте си офиса в България и предлага всички логистически услуги на DB Schenker: национален и международен автомобилен и ж.п. транспорт, превози по въздух и вода, както и цялостни логистични решения. През май 2010 компанията отвори модерен терминал в София със собствена ж.п. връзка. От 2011 година Шенкер ЕООД разполага и с логистичен склад с 2500 палетоместа, намиращ се на пристанище Варна.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg