EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ryanair отваря база в София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ryanair отваря база в София

mail11:15 | 31.03.2016прегледи 876 коментарикоментари 0


Ryanair, една от най-популярната нискобюджетна авиокомпания в Европа, обяви, че ще отвори нова база на летище София, която ще започне работа от 30 октомври 2016 г. с 3 самолета. Планираната инвестиция е на стойност 300 млн.лв., която се очаква да осигури директно и индиректно 1 100 работни места в София и региона.

Базата ще обслужва 21 нови дестинации (Атина, Барселона, Баден, Берлин, Бирмингам, Брюксел Шарлероа, Кастейон - Валенсия, Кьолн, Дъблин, Айндховен, Глазгоу, Хамбург, Ливърпул, Лондон Станстед, Мадрид, Меминген, Милано Малпенса, Пиза, Рим Чампино, Стокхолм и Венеция), които се очаква да привлекат над 1,5 млн. клиенти през следващата година.

 „Тази значителна инвестиция е важна част от нашите планове за разширяване, както в България, така и в Източна Европа. Ние свързваме София и ключовите европейски бизнес дестинации като Берлин, Брюксел, Дъблин, Лондон, Мадрид и Милано чрез редовни и удобни услуги. Това прави Ryanair идеалния избор, както за бизнес клиентите така и за тези, които пътуват за удоволствие", каза на специална пресконференция в София главният търговски директор на Ryanair Дейвид О‘Брайън.


Тагове: Ryanair, база
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg