EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Renault Trucks Т стана камион на 2015

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Renault Trucks Т стана камион на 2015

mail17:00 | 26.09.2014прегледи 1186 коментарикоментари 0


Жури в състав 25 журналисти от водещи издания от цяла Европа определи Renault Trucks гама Т за „Международен камион на годината 2015“. Престижната награда беше връчена на Бруно Блан, президент на Renault Trucks, по време на 65-то издание на международното изложение за автомобили за търговско приложение IAA в Хановер.
Основните критерии, на които журито базира своето решение бяха: технологични иновации, комфорт, безопасност, поведение на пътя, икономия на гориво, екология и цялостна цена на собственост. Специалистите подчертаха качествата на Renault Trucks гама Т и в частност изключителната аеродинамика и комфорта, осигурен за водачите както по време на шофиране, така и за почивка.
Гама T разчита на новите Евро 6 двигатели DTI 11 и DTI 13. Тя подобрява производителността, като предлага брутно тегло на композицията до 60 тона и капацитет на резервоарите за гориво до 1475 л. Предлагат се 4 типа кабини – дневна кабина, нощна/дневна кабина, спална кабина и висока спална кабина. Подобрените двигатели и мостове, новите функции на автоматизираната скоростна кутия и интелигентното използване на въздушния компресор и климатичната система гарантират максимални работни характеристики при оптимална консумация на гориво. За постигането на оптимален разход на гориво допринася и подобрената аеродинамика в дизайна - увеличеният наклон на предното стъкло и други оптимизации, намаляват съпротивлението с 12%.

 


Тагове: Рено, камион
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg