EUR 1.9558
USD 1.6405
CHF 1.8066
GBP 2.1867
CNY 2.4940
you tube
mobile version

ProdamSam.com с нова секция за продажби

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

ProdamSam.com с нова секция за продажби

mail19:03 | 23.05.2011прегледи 1115 коментарикоментари 0


ProdamSam.com, първият интернет доставчик на „продажба § наем” директно от собственика на недвижими имоти, който функционира в Източна и Южна Европа стартира нова секция - Developer's.
С тази функция инвеститорите в недвижими имоти са в състояние да създадат свой собствен профил в ProdamSam.com и там да постват цялата информация за недвижими имоти в портфейлите им.
"Фирмите са в състояние да управляват своите проекти и обяви, както и да проследявате броя на влизанията в ProdamSam.com, като тази услуга се превръща в мощен маркетингов инструмент", казва Душан Благание, директор в ProdamSam.com.
Подходът на For Sale By Owner позволява на физическите лица и на фирмите да купуват и продават имоти сами по себе си и да преодоляват трудностите на пазара на недвижимости. Някои от предимствата на този подход са: спестяване на пари за комисионна и получаване на пълна информация за офертите чрез централизиран източник.
В допълнение към изброените възможности отделните собственици и предприемачи могат да публикуват информация за своя бизнес като такъв.
Чрез новия раздел на сайта архитекти, декоратори, инженери, адвокати, застрахователни агенти, финансови консултанти, занаятчии и други доставчици на услуги, свързани с недвижими имоти ще намерят идеалното място да влязат в контакт със своята целева аудитория.
"ProdamSam.com е повече от форум за публикуване на обяви за недвижими имоти-това е едно гише, в областта на недвижимите имоти", добавя Благание.
 


Тагове: сайт, услуга
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:
 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg