EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Peugeot представя 208 Ice Velvet

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Peugeot представя 208 Ice Velvet

mail09:00 | 12.01.2012прегледи 310 коментарикоментари 0


Peugeot, който се слави с богати традиции в областта на автомобилите за удоволствие, представя предпремиерно първата лимитирана серия на своя нов модел 208, със забележителен цвят и силна индивидуалност.
Уникалната версия с 3 врати, произведена в едва 650 екземпляра, 208 броя от тях, от които са резервирани за Франция, ще се продава в 18 европейски страни. Поръчки могат да се правят от днес на сайта на марката.
Създаденият специално за серията цвят й дава името си - Ice Velvet. Тя е с богато и уникално за сегмента оборудване, което подчертава чувствения и технологичен характер на автомобила.
Революционният цвят подсилва естествените качества на 208, а именно ловкост и лекота, чувственост и енергичност. Леденосивите нюанси и финните пайети придават техничност на новаторския лак.
Цветът се съчетава отлично с хромираните детайли на каросерията (контур на решетката, светлините за мъгла, панорамния покрив и външни огледала Dark Chrome ; полиран хром на ауспуха и лайстните на стъклата), с 17-цоловите джантите Technical Grey, както и с модерните предни светлини, които са нова интерпретация на „котешките“ очи Peugeot.
Oбoрудването на 208 Ice Velvet включва сензорен дисплей, навигация, функция за статично осветяване в завой, LED фарове с функция дневни светлини, климатроник, панорамен покрив, ергономични седалки, SST последно поколение с двигателя 1,6 e-HDi.
За интериора е избрана тапицерията Peugeot Тechno TEP и текстил 3D, както и кожен волан. Според страната, 208 е оборудван с бензинов двигател 1,6 VТi 120 к.с. с механична 5-степенна кутия или с дизел 1,6 e-HDi с механична 6-степенна кутия. източник: Peugeot/Speed-Press

 


Тагове: Peugeot, Ice Velvet
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg