EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Pazaruvaj.com с нов собственик

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Pazaruvaj.com с нов собственик

mail11:12 | 22.12.2016прегледи 1114 коментарикоментари 0


Корпоративната група Rockaway с централа в Прага придоби сайтовете Pazaruvaj.com, Arukereso.hu и Compari.ro на международна платформа за сравнение на цени и продукти на групата Naspers. С това групата затвърждава присъствието си на средноевропейския пазар на платформи, обслужващи електронната търговия. Сделката е знак и за повишения интерес на Rockaway към пазарната ниша, свързана със сравняване на цени.

С тази придобивка компанията прави  нова голяма стъпка към реализирането на целите си, една от които е да станат водещ играч в електронната търговия в региона.

Сравнителната платформа Heureka, която е собственост на Rockaway, се позиционира като лидер на чешкия и словашкия пазар. Чрез покупката на българския Pazaruvaj.com, унгарския Arukereso.hu и румънския Compari.ro групата си извоюва водеща позиция на още три европейски пазара.

Pazaruvaj.com е водещ уебсайт за сравняване на цени в България, който оперира от 2006 г. Посетителите на сайта към момента могат да избират от близо 400 магазини и асортимент от над 1 милион стоки.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg