EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Panasonic представи 3D камера

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Panasonic представи 3D камера

mail10:43 | 28.07.2010прегледи 2005 коментарикоментари 0


Японската компания Panasonic представи днес домашна 3D камера, благодарение на която семействата вече сами ще могат да решат проблема какво да гледат на 3D телевизора си, съобщава Асошиейтед прес.  
Редица световни компании вече се конкурират на пазара на 3D телевизори, надявайки се интересът към тази технология, събуден от филми като "Аватар", да прерасне в  желание за гледане на триизмерни филми в домашна обстановка. Сравнително ограниченото предлагане на филми в този формат обаче засега блокира широкото
разпространение на новите уреди.
Цената на камерата и комплекта лещи, които Panasonic представи днес, започва от около 170 000 йени (2000 д.) и е далеч по-достъпна от цента на професионалните камери за 3D, които досега бяха единствената възможност за създаване на
триизмерни филми. Новата камера изглежда почти като обикновените дигитални камери, но работи с малко по-големи "превръщащи" лещи, които се продават отделно.
Камерата на Panasonic ще бъде пусната в продажба в Япония на 20 август и ще достигне пазарите в други страни до края на годината, съобщи компанията.   

 


Тагове: цена, камера, йени, 3D
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg