EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Nestle - супи за балансирано хранене

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Nestle - супи за балансирано хранене

mail12:00 | 05.09.2011прегледи 1114 коментарикоментари 0


От началото на месец септември 2011 г. Нестле България предлага на българските потребители изцяло нова гама зеленчукови супи, които са естествено богат източник на фибри. Новите супи MAGGI Кошница зеленчуци са в три различни вкуса: MAGGI Кошница Зеленчуци Крем супа Зеленчуци, MAGGI Кошница Зеленчуци Крем супа Броколи и MAGGI Кошница Зеленчуци Крем супа Домати.
Новата гама е разработена в унисон с цялостната концепция на Нестле да насърчава балансираното хранене и здравословния начин на живот, като предоставя достъпни и полезни продукти. Супата е важна част от балансирания начин на хранене и е подходящ начин за набавяне на необходимите течности за деня.
„Българските потребители все повече осъзнават нуждата от пълноценно и балансирано хранене. В забързания и динамичен живот, който водим, ни се струва все по-трудно постижимо и изискващо много време и усилия осигуряването на добре балансирано меню. Въпреки това, българите отделят време да готвят и да се грижат за семействата си. Затова се радваме да предложим нова гама супи като част от едно пълноценно балансирано хранене. Трите рецепти MAGGI Кошница зеленчуци дават удобството за бързо приготвяне на крем супа, която е с прекрасен вкус. Новите супи са с по-големи парчета зеленчуци и са естествен богат източник на фибри. Освен това не съдържат консерванти и оцветители. Именно за това иноватовната формула на новите рецепти MAGGI Кошница зеленчуци е отлично допълнение към стремежа на потребителите за активен начин на живот и балансирано хранене“, коментира Нели Ангелова, бизнес мениджър „Кулинарни продукти“ в Нестле България.
Лансирането на новите рецепти MAGGI Кошница зеленчуци е поредната крачка на Нестле България към предоставянето на полезни и достъпни хранителни продукти, подходящи за всеки вкус и съчетаващи модерност и традиция в готвенето.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg