EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Motorola пуска смартфона MILESTONE в България

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Motorola пуска смартфона MILESTONE в България

mail16:01 | 08.04.2010прегледи 1227 коментарикоментари 0


България е първата държава в  региона, където ще се продава  смартфона MILESTONE на  Motorola и първата държава  в Европа, където  в апарата  е качена операционна система Android 2.1. Това съобщиха от  мобилния оператор VIVACOM, който от днес пуска устройството на пазара.
Досега Motorola MILESTONE е представен само в Съединените щати, Франция, Италия, Германия, Великобритания, Аржентина и Бразилия.
Телекомът ще  продава устройството  на  цена от 599.90 лв., заедно  с абонаментен план.
Смартфонът притежава QWERTY клавиатура, капацитивен сензорен 3.7 инчов (9.4 см.) дисплей, 5MP камера с двойна LED светкавица, 600MHz процесор, GPS, 8GB памет-карта, Wi-Fi и високоскоростен интернет в 3G мрежата на VIVACOM.
Проучванията сочат, че все още малка част от потребителите използват мобилен интернет, но техният брой се удвоява на всеки  седем месеца, съобщиха от компанията. Очакванията са този темп да се запази най-вече с навлизането на пазара на на смартфоните и нарастващата популярност на мобилните приложения. Приходите от данни също нарастват бързо и се нареждат на трето място след тези от разговори и SMS, с тенденция до две години те да изпреварят по обем приходите от SMS.

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg