EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Montblanc – часовници за знаменитости

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Montblanc – часовници за знаменитости

mail13:16 | 30.01.2010прегледи 3476 коментарикоментари 0


Радослав Лазаров

Марката Montblanc е една от най-реномираните и престижни, когато става въпрос за писалки. Някои от най-стилните хора на перото от изминалото столетие са прославили името й и има защо. Елегантни и красиви, изискани и луксозни те са задължителна част от аксесоарите на всеки уважаващ себе си съвременен бизнес човек.
Но хамбургската фирма отдавна не се занимава само с изработване на писалки. Часовници, бижута, ръкавели и други дребни аксесоари попълват портфолиото й в края на първото десетилетие от ХХІ век. Именно последната колекция от часовници ви представяме, която за първи път бе показана на света на 20 януари 2010.
Почитатели и клиенти на писалките и часовниците на Montblanc са имена, оставили ярък отпечатък в световната история. Кралица Елизабет ІІ, Джон Ф. Кенеди и Далай Лама са най-известните имена присъстващи на многобройните фотографии украсяващи офиса на фирмата в Хамбург. Сред останалите знаменитости от най-новата история предпочитащи марката, чиято емблема изобразява вечно заснежения връх Мон Блан са: Наоми Кембъл, Жулиет Бинош, Наоми Уотс, Ева Грийн, а Джони Деп е един от най-запалените колекционери на произведенията на швейцарските и немски майстори, изработващи ръчно бижутата и аксесоарите на Montblanc.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4160