EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Microsoft Corp най-добрата компанията на света

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Microsoft Corp най-добрата компанията на света

mail13:30 | 28.10.2011прегледи 416 коментарикоментари 0


Американските технологични групи начело с Microsoft Corp са многонационалните компании, в които е
най-приятно да се работи, сочи проучване на нюйоркската  консултантска агенция по човешките ресурси, публикувано днес. Общо 18 американски многонационални компании са сред 25-те,  обхванати от изследването на агенция Great place to work. Microsoft е начело, изпреварвайки групата за информационни  решения SAS, специализираната компания за съхранение на  данни NetApp, интернет гиганта Google и  компанията за доставки FedEx, МacDonald's е на 8-о място.
Първите 10 многонационални компании в класацията са  американски, а първата европейска е на 11-о място. Това е  британският гигант за вина и спиртни напитки Diageo,  следван на 15-о място от лихтенщайнската компания Hilti  за инструменти и испанската Telefonica на 17-о
място. В класацията не влиза нито една азиатска компания, отбелязва АФП.  Мicrosoft е начело на класацията, защото е компания, която  мисли, че да се споделя култура, основаваща се на доверието, е  добър начин да се прави бизнес", обясни Хозе Толови от Great place to work. ласацията е направена според отговорите, дадени от  служителите на многонационални компании в 45 страни и членовете  на службите по персонала на тези групи.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg