EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

MasterCard опростява пазаруването

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

MasterCard опростява пазаруването

mail15:00 | 08.05.2012прегледи 368 коментарикоментари 0


MasterCard (NYSE:MA) обяви днес PayPass Wallet Services, ново глобално предложение за банки, търговци и партньори, което ще направи по-бързо и по-лесно пазаруването на потребителите в магазините или онлайн, като позволява да се плаща сигурно само с едно кликване на мишката, докосване до екрана на таблета, или допир на смартфона.
PayPass Wallet Services осигурява три различни компонента - PayPass Acceptance Network (PayPass Online и PayPass Contactless), PayPass Wallet и PayPass API.
Тези услуги позволяват пазаруване, без значение къде и как потребителите пазаруват, както и пакет от услуги за цифров портфейл и инструменти за разработчици, за да направи по-лесно свързването на други портфейли в мрежата за приемане PayPass Online.
American Airlines и Barnes & Noble ще бъдат сред първите търговци партньори, които ще включат PayPass Online бутон за плащане на техните сайтове като American ще интегрира PayPass Wallet в своето мобилно приложение.
"Потребителите искат да избират кога, как и къде да плащат за покупките си. Търговците искат гъвкавост за по-лесно приемане на дигитални плащания, така че те да превърнат повече хора, които разглеждат, в купувачи - както онлайн, така и в магазините.", заяви Ед Маклафлин, chief emerging payments officer в MasterCard. "Ние осъзнаваме, че когато става дума за плащания, само един портфейл не може да управлява всички. PayPass Wallet Services опростява изживяването при пазаруване, докато същевременно предоставя гъвкавост и избор за търговците, банките и потребителите.”
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg