EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Lufthansa стартира услугата FlyNet след месеци

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lufthansa стартира услугата FlyNet след месеци

mail20:15 | 12.10.2009прегледи 485 коментарикоментари 0


Lufthansa обяви днес, че отново ще въведе за пътниците си платен достъп до уеб пространството, предадоха световните агенции. Това става три години след като германската авиокомпания спря предишната си такава услуга.
Пътниците на междуконтиненталните полети ще могат срещу такса да свързват преносимите си компютри с интернет чрез сателит. Ще бъде предоставена възможност и за ползване на клетъчни телефони в самолетите, отбелязват Асошиейтед прес и Франс прес.
Договор за сътрудничество са подписали главният изпълнителен директор на Lufthansa Волфганг Майрхубер и шефът на Panasonic Avionics Corporation Пол Марджис, отбелязва ДПА.
Първоначално Lufthansa ще пусне услугата си FlyNet в 50 самолета, като тя ще бъде достъпа от средата на 2010 година. В съобщението на компанията обаче не се посочва размерът на инвестицията и на таксата, която пътниците ще трябва да плащат.
Предишната версия на услугата, която предлагаше само достъп до интернет без телефонна връзка, Lufthansa въведе през 2003 година. Впоследствие обаче германската компания определи услугата като неизгодна и партньорът й Boeing я оттегли през 2006 година.


Тагове: lufthansa, flynet, услуга
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg