EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

LiftBalkans - новите асансьори

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

LiftBalkans - новите асансьори

mail08:00 | 15.04.2013прегледи 728 коментарикоментари 1


LiftBalkans е първото по рода си специализирано събитие в България, което дава възможност на фирмите, работещи в асансьорната индустрия, да покажат последните технологични постижения и да създадат нови контакти с архитекти, инвеститори и инженери. То се организира от Виа Експо в периода 29-31 май, в ИЕЦ София, паралелно на изложбата и форума за енергийна ефективност, възобновяема енергия, интелигентни сгради и управление на отпадъците.

ILC e италианска компания, която планува да стъпи на българския пазар. Тя предлага хидравлични, електрически асансьори, платформи, резервни части и компоненти. Фирмата използва съвременни инженерингови решения в електрическия модел ‘Symbio’. Тази екологично съобразна асансьорна система се отличава с икономия на електрическа консумация, оптимизация на пространството поради липса на машинно отделение и дълъг експлоатационен период.

Лифтком, лидер в България в областта на проектирането, производство, монтаж и сервиз на асансьори, постоянно разработва нови модели и детайли. Компанията ще представи своята богата продуктова гама. Тя обхваща пътнически, панорамни, домашни, болнични и товарни асансьори, отличаващи се с индивидуален дизайн, футуристични елементи и комфорт. За периода 2012 г. до март 2013 г. Лифтком приключва обекти на стойност над 10 млн. eвро. Някои от тях са двата лъча на Метрополитен гр. София, Парадайз Мол, Луфтханза, Carefour Мол в Ст. Загора, Carefour в Мол България и др., както и над 50 обекта в Турция, Италия, Косово, Германия, Македония и Албания. През 2004 г. Лифтком започна да извършва внос на ескалатори и движещи пътеки. Миналата година компанията стана собственик на Тисен Круп Елевейтърс България, като сътрудничеството позволи да се обнови продуктовият каталог на фирмата. Ескалаторите и движещите пътеки са неделима част от функционалността на всяка голяма сграда или транспортен възел и подсигуряват тяхната мобилност и неповторима визия. Владислав Кипров, изпълнителен директор на Лифтком, споделя плановете на компанията за старта на производство и износ за ThyssenKrupp Midlle East и ThyssenKrupp Africa, което е свързано с реализацията на нови модели и типове асансьори.

Идеята за иновации е водеща в работата на ТРЕЗ - друг участник в изложението. Фирмата проектира и произвежда асансьори и подемна техника, както е и дистрибутор на водещи европейски компании. Собствени разработки са товарна платформа КОМПАКТ, домашен асансьор TREZ home, малък товарен кухненски асансьор, управление на пътнически асансьори TREZ lift control. MRL е електрически асансьор с двигател, който е последно поколение на техниката и се вгражда в суперскоростните влакове и електрически автомобили. Поради големия въртящ момент в двигателя съоръжението не се нуждае от редуктор, което удължава живота и намалява загубата на енергия спрямо асансьорите с двигатели с редуктор. Най-новите проекти са свързани с разработки на системи за електронно изравняване на товарни платформи с нивото на етажа +- 3 mm и за серийна комуникация между кабината на асансьора, главното управление и всички HMI.

Пролифт България предлага проектиране, производство, окомплектовка, монтаж и сервиз на асансьори, ескалатори, травелатори, подемници за хора в неравностойно положение и паркинг системи. Нейните продукти се използват в жилищни, обществени и административни сгради и др.

 


 
Коментари
 
Алипиева - 16-04-2013 г. 17:39:10

Това е сериозна марка, не като Изамет, които са скъпи и използват стари технологии...

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg