EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Lidl откри магазин в центъра на София

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lidl откри магазин в центъра на София

mail12:30 | 26.11.2012прегледи 1608 коментарикоментари 0


В навечерието от втората си годишнина Лидл България откри още два обекта от своята верига в градовете София и Бургас. В София магазинът се намира на ул. „Екзарх Йосиф” 37, а в Бургас в ж.к. „Меден рудник”.
Новооткритият магазин в София е първият от веригата, който е разположен в централната градска част. Той се отличава с нестандартна за Lidl визия, но клиентите ще намерят в него всички продукти, обичайни и за останалите Lidl магазини, разположени на стандартна за веригата площ на търговска зала.
“Неведнъж сме казвали, че работим за това да сме възможно най-близо до клиентите си. Откриването на този филиал е крачка към тази цел. Надяваме се с новата локация да направим още по-лесно и приятно пазаруването при нас на повече хора в централната градска част, които досега не са имали магазин Lidl наблизо.” Коментираха от компанията по време на откриването.
По повод на откриванията веригата прави специални предложения към клиентите на двата филиала. От 22.11 до 28.11 включително целият асортимент от прясно изпечени хлебни изделия е намален с 30%, а прясно свинско месо с 15%. С намаление от 15% ще се предлагат и колбаси и месни деликатеси, както и мляко и млечни продукти.

Във всички магазини на Lidl влязоха в продажба и коледните артикули. На примамливи цени и с отлично качество могат да бъдат намерени типичните за Коледа щолен с масло и бадеми, различни видове шоколадови меденки, марципанов десерт и много други изкушения, които да придадат на празника нужната атмосфера.

 

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg