EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Lidl отвори в Дупница, Billa във Варна

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lidl отвори в Дупница, Billa във Варна

mail11:30 | 29.04.2015прегледи 1078 коментарикоментари 0


Лидл откри своя най-нов магазин - първи от веригата в град Дупница. Навлизайки в петата година от стъпването си на българския пазар, филиалите на Лидл в страната стават общо 77 в 41 града.
Специално за откриването са подготвени атрактивни промоции с отстъпки до 50 % на избрани продукти. Клиентите от Дупница и региона ще могат да закупят на много по-ниски цени както хранителни продукти, така и домакински уреди, дрехи и др., които са включени в промоционалната брошура за новооткрития магазин. Специалните отстъпки са валидни от 27.04. до 03.05., като в този период ще са актуални и националните промоции на веригата.
До края на годината Лидл ще открие още два нови магазина в страната. Всеки нов обект разкрива между 15 и 25 нови работни места, като към момента служителите на компанията в цялата страна са близо 1700.

Billa откри шести магазин във Варна. Заема 670 кв. м обща площ, от които 451 кв. м търговска, като осигурява всичко необходимо за ежедневното пазаруване на своите клиенти. Това е 92-рият магазин на веригата в страната.
Търговският обект се намира на изключително удобна и комуникативна локация в близост до втория корпус на Икономическия университет във Варна. Магазинът е заобиколен от студентски общежития, жилищни блокове и спирки на градския транспорт, което осигурява лесен достъп за всички негови посетители.

Асортиментът е специално подбран за тази локация, така че да отговори на нуждите и спецификите на клиентите, които ще пазаруват там. За да се осигури удобство и комфорт при пазаруване, са предвидени четири каси, две от които експресни с цел намаляване времето за обслужване на всеки един посетител.

 


Тагове: Lidl, Billa, магазини
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg