EUR 1.9558
USD 1.8118
CHF 1.9990
GBP 2.2736
CNY 2.5044
you tube
mobile version

Lidl отваря аутлет в Люлин

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lidl отваря аутлет в Люлин

mail10:05 | 29.04.2024прегледи 1067 коментарикоментари 0


Първият магазин на Lidl в столичния квартал „Люлин” – на бул. „Доктор Петър Дертлиев” 111, се трансформира в аутлет. Единствено там клиентите на веригата могат да открият нехранителни стоки с до 70% намаление. Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции.

„Отново доказваме, че се вслушваме в нашите клиенти и правим всичко възможно, за да отговорим на променящите се потребителски нагласи и нужди. В аутлета магазина в квартал Люлин събираме на едно място голямо разнообразие от качествени нехранителни стоки, които предлагаме с атрактивни намаления до 70%. Като смарт дискаунтър №1 у нас и в Европа наша мисия е да превърнем пазаруването в удобно и приятно преживяване, което пести време и носи удовлетвореност по отношение и на качеството, и на цените”, каза Чавдар Михайлов, директор „Продажби и логистика" Регионално дружество Равно поле в Лидл България.

Аутлет концепцията дава възможност на клиентите на Lidl да намерят всички нехранителни продукти, необходими за едно домакинство. Сред тях са кухненски уреди и принадлежности от специални серии на собствените марки на веригата, детски играчки и пособия, както и голямо разнообразие от декорация за дома и градината.

 


Тагове: Лидл, Аутлет
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg