EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Lidl в Димитровград, Раднево и Харманли

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lidl в Димитровград, Раднево и Харманли

mail17:40 | 28.04.2011прегледи 1559 коментарикоментари 0


Още три обекта от бившите магазини „Плюс“ отвориха врати днес под името „Лидл“. Димитровград, Раднево и Харманли се присъединиха към веригата от градове, в които оперира Лидл, най-бързо разрастващата се в Европа верига магазини тип дискаунтър за хранителни и нехранителни стоки.
Компанията стъпи в България през ноември миналата година, като отвори едновременно 14 магазина в 11 града. През тази година разрастването на веригата продължава, като обхваща все повече градове. С днешна дата градовете, в които Лидл има действащи обекти са 28, а магазините 37. Целта на веригата е до края на годината да има общо работещи над 40 магазина.
Уникалната комбинация съчетание от най-високо качество и ниски цени на хранителните продукти доведе до забележителен успех в цяла Европа. В редица пазари Лидл е неоспоримият номер 1 в бранша (Франция, Унгария и др.).
Лидл се наложи в България като важен чуждестранен инвеститор и работодател-досега са създадени над 1000 работни места, построи се най-големият и наведнъж изграден Логистичен център в България (116 рампи за прием на стоки , обща площ ок. 38 000 qm), няколко милиона са инвестирани от Лидл в сектора на недвижимите имоти и строителството.

 

 

 


Тагове: Лидл, магазини
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg