EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

LG и HITACHI с общо предприятие

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

LG и HITACHI с общо предприятие

mail13:40 | 12.07.2011прегледи 788 коментарикоментари 0


LG Electronics и Hitachi Plant Technologies сключиха споразумение за създаването на съвместно предприятие за пречистване на вода. Новата компания LG-Hitachi Water Solutions ще бъде с главен офис в Сеул и се очаква да се превърне в лидер на бързо развиващия се пазар за пречистване на вода.
Очаква се LG-Hitachi Water Solutions да започне работа през октомври 2011 г. Основната дейност на компанията ще бъде свързана с комунално водоснабдяване, комунални системи за пречистване на канализационни води, индустриални системи за водоснабдяване, индустриални системи за пречистване на отпадъчни води, както и с рециклиране и повторната употреба на отпадъчни води на бизнес и държавно ниво. LG-Hitachi Water Solutions ще разчита на солидния си опит при осъществяването на водни проекти по отношение на проектиране, доставка и строителство (Engineering, procurement and construction - EPC), производството на предварително проектирани системи и управлението и поддръжката на вече изградени водни съоръжения.
Комбинацията от производствената и технологична мощ на LG с опита и силната програма за „проучвания и развитие“ в сферата на водната индустрия на Hitachi Plant Technologies ще осигури на новата компания силен старт както на корейския, така и световния пазар. LG ще притежава 51% от LG-Hitachi Water Solutions, а Hitachi Plant Technologies ще държи 49% от компанията. LG ще има правото да определи главния изпълнителен директор (CEO), а Hitachi Plant Technologies ще назначи главния директор „Операции“ (COO) на LG-Hitachi Water Solutions.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1039