EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Lenovo откри фабрика в Унгария

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lenovo откри фабрика в Унгария

mail11:24 | 17.06.2022прегледи 1039 коментарикоментари 0


 Lenovo официално отвори вратите на първото си предприятие с изцяло вътрешно производство в Европа. Базирана в Юльо, Унгария фабриката ще се фокусира предимно върху сървърната инфраструктура, изграждането на системи за съхранение и създаване на работни станции от висок клас, които да бъдат използвани от клиенти, както в Европа, така и в Африка и Близкия Изток.

 На място вече работят над 1000 служители в различни професионални направления, като броят им нараства пропорционално до достигането на пълния капацитет на предприятието.

Разположен на близо 50 000 квадратни метра на три етажа и две отделни сгради, новият обект се нарежда сред най-големите и мощни производствени фабрики на Lenovo. Производствената линия може да произвежда повече от 1000 сървъра и 4000 работни станции на ден, всяка от която да бъде персонализирана спрямо нуждите на различни клиенти. Иновативните системи за автоматизация са оборудвани с първокласни системи за управление. Това позволява на Lenovo да поддържа оптимален контрол на качеството на своите продукти.

Новата сграда е построена със слънчеви панели с капацитет от 0,5 мегавата, което се равнява на енергия способна да захрани малко село. Изработката на устройства вътрешно драстично ще намали вредните емисии, осигурявайки по-ефективни и устойчиви възможности за транспорт. Това, в комбинация с всички иновативни производствени процеси, като патентования метод на нискотемпературна спойка на Lenovo, ще помогне на бранда да изпълни поставените пред себе си научно-обосновани цели в подкрепа на климата. Създаването на съоръжението в Унгария е част от глобалната стратегия на Lenovo за производство и доставки, която обслужва клиенти на 180 пазара от над 35 производствени обекта по цял свят, включително Бразилия, Аржентина, Китай, Германия, Унгария, Индия, Япония, Мексико и САЩ. Lenovo e един от най-широко разпознаваемите брандове със своя глобален производствен модел, който включва комбинация, както от вътрешно, така и от външно производство. Този факт е ключов източник на конкурентно предимство за компанията, тъй като гарантира по-голяма ефективност и контрол върху разработването на продукти, като позволява бранда да отговори ефективно на клиентски нужди.


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886