EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

LEKI с нова серия колбаси

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

LEKI с нова серия колбаси

mail14:00 | 31.05.2011прегледи 872 коментарикоментари 0


Под мотото „7 години LEKI! 7 години вкусни усмивки” премина 7-мия рожден ден на една от най-обичаните марки месни продукти LEKI. Десетки приятели и партньори на LEKI се запознаха отблизо с производството на продуктите и станаха свидетели на създаването на 430-милионния кренвирш LEKI като лично се увериха, че очакванията и вкусовите предпочитания на потребителите са приоритет на марката.

Специално за деня на LEKI, технолозите на месните продукти разкриха „7-те тайни на вкуса на LEKI”. Ключът към разгадаването на „тайните” е в прецизната съвременна технология, която гарантира постоянното качество и обичания вкус на LEKI, споделиха експертите, които сe грижат за безупречното качество на месните продукти от постъпването на суровината до експедицията на готовата продукция.


„Зад всеки наш продукт стои прецизна съвременна технология, която гарантира постоянното качество, вкус и емоция на достъпна цена. Именно този микс от „подправки” прави продуктите на LEKI винаги желани и обичани”, изтъкна Синиър Бранд Мениджърът на марката Христо Вълков. Той сподели, че когато се грижиш за желанията на потребителите, инвестираш не само в дългосрочно партньорство, но и в истинско приятелство.
 

 


Тагове: LEKI, колбаси, деца
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg