EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Lego видео за сигурността на борда

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lego видео за сигурността на борда

mail07:00 | 04.08.2018прегледи 972 коментарикоментари 0


Turkish Airlines представи ново анимирано видео за правилата за безопасност с участието на познати LEGO® фигурки в изненадващи нови роли. Специално създаденият за авиокомпанията клип е дело на екипите, които стоят зад филмите „LEGO: Филмът“, „LEGO Филмът: Батман“, „LEGO Филмът: Нинджаго“, както и зад дълго очакваното продължение „LEGO: Филмът 2“, планирано да излезе в кината в началото на февруари 2019 г., което събира героите от първия филм в изцяло ново екшън приключение. Създадено в партньорство с Warner Bros. и с участието на популярни образи от „LEGO: Филмът“, видеото за сигурността на борда ще бъде показано още днес на всички полети, както и онлайн.

Това е първият клип за сигурността на борда с участието на LEGO, правен някога. Той показва на пътниците всички процедури за безопасност стъпка по стъпка по забавен и уникален начин с помощта на неочаквана поява на известни личности и незабравими песни и танци. Turkish Airlines се гордее, че има една от най-младите флотилии в света и се стреми да постигне най-добрите стандарти за авиационна безопасност. Независимо дали пасажерите пътуват често, или летят за първи път, видеото цели да ги информира и забавлява наред с богатия избор от филми, ТВ предавания, музика и игри, достъпни на различни езици чрез системата за развлечения на борда.

Видеото за безопасността на борда се появи на бял свят благодарение на екип от 16 души, състоящ се от двама концептуални художници, трима илюстратори, седем аниматори и четирима осветители. Създаването на клипа продължи повече от 950 дни, в които специалистите използваха 2 938 840 LEGO части, за да анимират действията на героите. Общо 9 658 631 часа бяха нужни, за да се направят 973 варианта на анимация. 30 различни версии на новото видео за безопасността на борда бяха създадени и на английски, и на турски език, за да обхванат особеностите, касаещи сигурността, на 15 различни самолета във флота на турския превозвач.


Тагове: Turkish Airlines, LEGO, видео
 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg