EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Lafka търси среща с дребни търговци

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Lafka търси среща с дребни търговци

mail06:45 | 19.02.2014прегледи 1057 коментарикоментари 0


Веригата Lafka, срещу чиято експанзия в България протестират много дребни търговци, възнамерява да организира срещи в цялата страна с представители на организациите на дребния, средния бизнес и местната власт, съобщи самата компания, която е собственост на "Табак Маркет" АД.
“Считаме, че чрез диалог ще бъдат изчистени всички спекулации относно проект Lafka, надяваме се, че след тези срещи, всичко ще бъде изяснено и хората ще имат достатъчно информация, за да не бъдат въвеждани в заблуждение”, казва изпълнителният директор на “Табак Маркет” АД, Борис Захариев, цитиран от агенция Фокус.
Основната идея за развитие на проекта е франчайз, разясняват от веригата. Те твърдят, че най-голямото предимство на франчайз партньорството е, че всички инвестиции в обект, стока, ПОС терминал, касов апарат, СОТ, видеокамера, паникбутон и друга модерна техника идват от Lafka, а условията с доставчиците се договарят от "Табак Маркет" АД. През целия период на договора желаещите да започнат подобен бизнес имат подсигурен приход от минимум 1000 лева всеки месец, уточняват от компанията.

 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4150