EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

IPhone 4 има проблеми със сигнала

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

iPhone 4 има проблеми със сигнала

mail16:30 | 25.06.2010прегледи 1923 коментарикоментари 2


Технологичния гигант Apple Inc. призна, че е възможно сигналът да бъде нарушен, ако човек държи в ръка новия iPhone четвърто поколение (iPhone 4), който бе пуснат в продажба вчера. Това съобщи компанията в кратко комюнике, цитирано от Франс прес.
Apple обаче омаловажи проблема, изтъквайки, че при държане на какъвто и да било мобилен телефон в ръка сигналът намалява силата си.
Производителят вече е продал 50 милиона iPhone след пускането на пазара на първата версия на мултифункционалния мобилен телефон през ноември 2007 година.
Много сайтове, блогове и форуми на потребители още вчера съобщиха за нарушения на сигнала, когато новият iPhone се държи по определен начин. Това би могло да се обясни с контакта между ръката и алуминиевия ръб  на апарата, който служи за антена.
Ако установите подобен проблем с вашия iPhone, избягвайте да го държите долу вляво, като покривате с ръка двете страни на черното езиче в металната лента, или просто използвайте множеството налични калъфки за уреда, препоръчва iPhone.
Компанията не коментира друго оплакване на потребители, забелязали жълти петна по дигиталния екран на новия модел, който бе пуснат в продажба вчера в Съединените щати, Франция, Япония, Германия и Великобритания. 



Тагове: телефон, iPhone, Apple
 
Коментари
 
predator - 26-06-2010 г. 10:48:45

Най накрая и Apple се издъниха.Телефона губел обхват като се държи в ръка,значи не става за основната си функция.По прехваления им дисплей се появили жълти петна,ми как няма да се появят като е зглобяван от жълтури.

Ghost - 03-07-2010 г. 14:17:27

Овцата си има apple, apple си има овце.

 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg