EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ideal Standard награди Баня на годината 2010

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ideal Standard награди Баня на годината 2010

mail15:00 | 30.03.2011прегледи 1010 коментарикоментари 0


Две първи награди бяха връчени в седмия поред годишен конкурс на Ideal Standard Баня на годината 2010. Това са LZarchitecture с проекта “Island” и дизайнерът Николай Булев с проекта си „Nero Gold”. Наградените проекти бяха определени сред общо дванайсет номинирани авторски 3D проекти за бани, създадени с продуктите Ideal Standard. Победителите спечелиха възможността да посетят изложението „100% Design” в London, най-голямото изложение за интериор и архитектура във Великобритания. Наградите бяха връчени на специална церемония в хотел „Арена ди Сердика” (София) на 29 март 2011 г. от Васил Кънев – вицепрезидент на Идеал Стандарт Интернешънъл за Югоизточна Европа и председател на Съвета на директорите на „Идеал Стандарт – Видима” АД.
Трета награда на журито бе присъдена на дизайнера Петя Емилова за проекта „Спокойствие и релакс”, която спечели и уикенд за двама в луксозен SPA хотел в България и термостатен вана/душ смесител Attitude.
За първи път в конкурса Ideal Standard Баня на 2010 всички победители бяха определени след публична защита на 12 номинирани проекти в присъствието на медии, партньори и официалното жури на конкурса. В Ideal Standard Баня на 2010 участваха интериорни дизайнери, архитекти, студенти по архитектура и дизайн, приложни изкуства, също и студия и фирми с колективни проекти, които представят авторски 3D решения с площ до 12 кв.м. Повече информация за конкурса „Баня на годината” можете да откриете на официалния уебсайт http://www.banianagodinata.com/


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg