EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Hyundai с премиери в Пловдив

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Hyundai с премиери в Пловдив

mail09:30 | 30.09.2011прегледи 862 коментарикоментари 0


Покривалото падна от три абсолютно нови модела на Hyundai, представени за първи път у нас от „Индустриал Комерс“, официален вносител на марката в страната ни. Бляскавата им премиера се състоя по време на Международния панаир в Пловдив, започнал на 26 септември и продължаващ до 1 октомври. На щанда на корейския автомобилостроител са изложени дебютиралите в Европа преди по-малко от месец Veloster, Elantra и i40.
Veloster се отличава с нетрадиционната си конфигурация от 3+1 врати, която осигурява на елегантния, характерен за купе профил функционалност на седан. Идеята на тази различна кола е да привлича вниманието, да носи малко по-различен имидж на притежателя си, да доставя удоволствие с бързо ускорение и подвижност между другите автомобили. Veloster се отличава с по-нисък разход на гориво и намалени вредни емисии – две много важни характеристики в нашия екологично ориентиран свят.
Elantra пристига в Европа, след като пожъна огромен успех на американския пазар. Това е един изцяло нов автомобил, по-луксозен и по-елитарен от предшественика си, благодарение на което е позициониран в сегмент D. Предлагат се модерни шестстепенни автоматични и механични скоростни кутии. Колата е оборудвана с множество високотехнологични системи, повишаващи удобството на водача, като круиз-контрол, старт-бутон, сигнална система с едно докосване, система за насочване при паркиране и други.
Създаденият в европейския развоен център на Hyundai в Рюселсхайм, Германия, i40 съчетава красиво балансиран стил с просторен интериор, пъргаво поведение и икономични, но динамични нови задвижващи системи в едно комби, което се откроява на фона на останалите. Освен това автомобилът е оценен с максималния брой точки в краш-тестовете на водещите организации за сертифициране на безопасността в ЕС.
Трите премиери бяха представени пред гостите на щанда на Hyundai от Стефан Митов, национален директор продажби в „Индустриал Комерс“. Кулминацията беше изпълнението на денс група „Модел“, с което бе разкрит пред публиката впечатляващият i40. Hyundai/Speed-Press.

 

 


Тагове: панаир, коли
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg