EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

HR процес гарантира 100% успеваемост

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

HR процес гарантира 100% успеваемост

mail11:15 | 15.04.2021прегледи 1211 коментарикоментари 0


Нов HR процес, основан на доказателства и научни оценки, гарантира почти 100% успеваемост при подбора на кадри. Услугата се предлага за първи път в България ексклузивно от водещата агенция за подбор на персонал HRS България. 360Insights е дигитално решение за откриване на най-добрите кандидати. Процесът е доказал до 96% успеваемост при назначаването на подходящи нови служители, като услугата включва и покритие на гаранцията до 12 месеца.

Инструментът позволява прецизно филтриране на кандидатите, така че до интервю да достигнат само най-подходящите хора. 360Insights e предназначен най-вече за търсенето на високопоставени мениджъри – CEO, финансови и оперативни директори и други.

Подобна услуга, която тества и анализира кадрите изключително прецизно, базирайки се на научно обосновани методи, се предлага за първи път у нас. Изследват се специфични критерии като темперамент, поведение и характер на кандидата, като има възможност той да бъде сравнен с настоящ служител, както и с други кандидати за същата позиция. Всичко това се случва бързо и лесно в онлайн платформа, която е достъпна от десктоп, мобилни устройства и таблети.

Предлага се още една функция – калкулатор, изчисляващ загубите от назначаването на служител, който напуска компанията през първата година. Така всеки може да се убеди нагледно как неефективните методи за подбор на кадри могат да окажат значително негативно въздействие върху бизнеса.

Платформата е подходяща за работодатели и за специалисти по подбор на персонал.
 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg