EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

H&M стъпва в Grand Mall във Варна

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

H&M стъпва в Grand Mall във Варна

mail12:30 | 25.10.2011прегледи 1824 коментарикоментари 0


Международната верига за модни облекла H&M ще отвори втори магазин в България. Той ще бъде в Grand Mall във Варна, като ще бъде готов през пролетта, съобщи Colliers International, ексклузивен консултант по отдаването на търговските площи в проекта. Магазинът ще заема над 2 200 кв.м. в най-големия мол в морската столица и ще бъде разположен на два етажа.
„С новия магазин на H&M заетостта на Grand Mall ще достигне до 77%”, коментира Стивън Клийвър, управител на Grand Mall. „Вярвам, че дебюта на една от най-дългоочакваните марки в България ще допълни богатия продуктов микс в нашия търговски център”.
„Щастливи сме, че освен в столицата, успяхме да привлечем най-разпознаваемата верига за модни стоки в света и във Варна”, заяви Иглика Йорданова, мениджър „Търговски площи” в Colliers International. „Това е признак на доверие в нашия проект и българския пазар като цяло и доказателство, че международните брандове виждат добра перспектива за развитие в България”.
Шведският моден гигант, основан през 1947 г., ще предложи пълен асортимент от дамски, мъжки и детски колекции и аксесоари в Grand Mall. Миналата година H&M стъпи в Турция и Румъния, като до момента оперира на 41 пазара с над 2,200 магазина.
 


Тагове: H&M, магазин, Варна
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg