EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

GM връща пари на недоволни клиенти

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

GM връща пари на недоволни клиенти

mail17:02 | 11.09.2009прегледи 565 коментарикоментари 0


Американският автомобилен производител General Motors гарантира, че ще върне парите на недоволни граждани, закупили нови модели Chevrolet, GMAC, Buick или Cadillac, съобщава Associated Press.
С тази инициатива GM се надява да ускори възстановяването на позициите си на автомобилни пазар.
Новата маркетингова тактика има за цел да възвърне доверието на потребителите, които започнаха да се отнасят с подозрение към компанията, обявила банкрут в началото на годината.
От 30 ноември 2009 г. General Motors ще позволи на закупилите нови автомобили да ги изпробват в срок от 30 до 60 дни и, ако не останат доволни, да получат обратно парите си обратно. Условието е, само преди да бъдат върнати колите, да не са изминали над 4 хиляди мили. Предложението важи за марките Chevrolet, GMAC, Buick и Cadillac. Кампанията ще продължи до 2010 г. Средствата, които GM инвестира в реклама само за една година възлизат на приблизително 2 млрд. долара.
От GM се надяват да възвърнат част от загубените си пазари зад граница. Компанията има нужда да увеличи обема на продажбите, за да погасят милиардите, спасителни средства, отпуснати от държавата.



 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg