EUR 1.9558
USD 1.8361
CHF 2.0130
GBP 2.2896
CNY 2.5369
you tube
mobile version

Ford набира скорост

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ford набира скорост

mail19:27 | 12.06.2009прегледи 1045 коментарикоментари 0


ford1Ford Motor, третият по големина американски автомобилостроител, планира отново да стане печеливш към 2011 година, съобщи главният изпълнителен директор на компанията Алън Мълали, цитиран от ИТАР-ТАСС, предаде БТА.
От трите най- големи автомобилни производители единствено Ford не обяви фалит и не поиска финансова помощ от правителството на САЩ, за разлика от General Motors и Chrysler.
През първото тримесечие на годината Ford е бил принуден да увеличи разходите до 3,7 милиарда долара като плановете на компанията е този показател да бъде понижен,
постигайки по-точното съответствие между широкото потребителското търсене и съкращение на производствените загуби.
Междувременно Ford, цитиран от Асошиейтед прес, обяви, че е намалил продукцията в завода си за монтаж във Венецуела с 10 на сто тази година, тъй като правителството не позволява на филиала да закупи достатъчно количество долари, с които да
осигури вноса на части.
Президентът на местния филиал на автомобилната компания Габриел Лопес посочи, че компанията не планира да затвори завода.
Венецуелското правителство ограничи достъпа до щатската валута от 2003 година и изисква от компаниите да имат разрешение от държавата, за да купуват долари при фиксиран курс.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4101