EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Forbes вече и на български

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Forbes вече и на български

mail17:00 | 09.11.2010прегледи 1159 коментарикоментари 0


Основната тема на специалното годишно издание на Forbes България е богатството и пътят към богатството. То съдържа актуалната класация на милиардерите по света и всички текстове, свързани с нея. В българската част на списанието са представени най-влиятелните 21 български предприемачи.
Изданието включа още интервю на главния редактор на Forbes България Йордан Матеев с министър-председателя Бойко Борисов за бизнеса, политиката, управлението и реформите, визионерски статии на министрите Трайчо Трайков и Томислав Дончев, съответно за енергетиката и за управлението на средствата от ЕС, текстове на едни от най-влиятелните български анализатори по актуални икономически и бизнес теми – уроците от кризата, бизнес средата, която води към просперитет, икономика на щастието, българският политико-икономически лабиринт в ЕС, тайната на естонското икономическо чудо, богатството на домакинствата, важните тенденции в банковия сектор, фискалния борд, здравеопазването, висшето образование и пенсионната система.
Специално внимание е отделено на зелената икономика и устойчивото строителство, както и на характерните за Forbes успешни бизнес истории, включително за две позабравени икони на българския успех – Иван Евстратиев Гешов и Иван Буров.
Списанието ще бъде официално представено на 10 ноември (сряда), от 16:30 ч. на Кръгла маса в хотел Шератон.

 

 


Още по темата:
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg