EUR 1.9558
USD 1.8018
CHF 1.9937
GBP 2.2783
CNY 2.4960
you tube
mobile version

Fibank и Техномаркет в програма YES

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Fibank и Техномаркет в програма YES

mail09:20 | 02.06.2011прегледи 1645 коментарикоментари 0


Първа инвестиционна банка и верига магазини за бяла и черна техника – Техномаркет вече са партньори в програмата YES на Fibank. Така мрежата на YES се разширява с още 64 търговски обекта на територията на цялата страна, в които всички притежатели на кредитни карти MasterCard YES и MasterCard PayPass и дебитни карти Maestro PayPass от ПИБ имат възможност автоматично да натрупват и изразходват своите бонус точки по програма всеки път, когато пазаруват на ПОС устройство на Fibank в магазините Техномаркет и Public.
Програмата е първата напълно автоматизирана електронна програма за лоялност, която е въведена от банка в България и обхваща партньорска мрежа от търговци в цялата страна. Към момента в програмата участват над 460 търговски обекта на територията на цяла България. При плащане с кредитна или дебитна карта, която участва в програмата, за всеки 2 лeва, клиентът получава автоматично 1 бонус точка. При усвояване на бонус точките от програма YES на ПИБ в магазини Техномаркет и Public, всеки 100 бонус точки, натрупани в картата, намаляват сумата, която клиентът плаща за покупката с 1 лев.
Пълният списък на търговските обекти в програма YES можете да видите на интернет страницата на програмата YES: http://yes.fibank.bg/

 


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 3886