EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Fiat предлага абонамент за е-мобили

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Fiat предлага абонамент за е-мобили

mail12:09 | 13.04.2022прегледи 1504 коментарикоментари 0


Fiat пуска през април оферта за абонамент за електрическия модел Fiat 500 срещу минимална тарифа от 299 евро месечно и след гаранционен депозит от 1000 евро, който се възстановява след изтичането на договора, съобщава френската телевизия BFM. Вместо да го купува или да го наема, клиентът ще може да използва електромобила за пробег до 1500 км на месец. Базовият абонамент се отнася за модел с автономия от 190 км, а други тарифи предлагат версии с възможност за 320 км шофиране без зареждане.

Автомобилът не се споделя с други потребители - докато трае договорът, колата се ползва само от един клиент. Поддръжката, ремонтите и застраховката са включени в абонамента.

Не е необходимо да се представят многобройни документи като при дългосрочно наемане на кола, което може да привлече младата клиентела, изтъква генералният директор на "Фиат Франция" Филип Вотие. Франция е пилотен пазар за тази нова формула, след което, в случай на успех, тя ще се разпространи и на други пазари. През февруари 2021 г. Hyundai обяви подобна оферта в Испания, наречена Mocean Subscription.

На все по-несигурния автомобилен пазар абонаментът може да се окаже алтернатива за онези, които не знаят дали в действителност се нуждаят от кола, изтъкват анализатори.

/БТА/


 
 
 
Още от рубриката
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg