EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ferroli Group навлиза на българския пазар с нови бойлери

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ferroli Group навлиза на българския пазар с нови бойлери

mail17:10 | 01.12.2010прегледи 1568 коментарикоментари 0


„Дипломат Корпорейшън” ООД стана глобален партньор за България на италианския концерн Ferroli Group, който повече от 55 години произвежда водонагревателни уреди. Като техен ексклузивен представител за водонагревателни уреди, компанията въвежда в България нови енергоспестяващи бойлери, произведени специално за „Дипломат Корпорейшън” ООД от Ferroli Group.
Италианският концерн притежава 13 производствени центъра , 6 центъра за развитие и внедряване в целия свят и успешни продажби в над 120 страни по света. Съвкупните продажби възлизат на стойност около 700 млн. евро, като 93 % от тях идват от продажбата на отоплителни уреди. Генералният Мениджър на Ferroli Group, Марио Чиоколо, сподели : “Дипломат е компанията, с която искаме да работим на българския пазар”. „Дипломат Корпорейшън” счита, че повишаването на потреблението на вътрешния пазар на качествени продукти ще доведе решаването на трудната икономическа ситуация в България. Това е стимул да се развива българската икономика, като се предлага високо качество, многообразие от продукти и атрактивен дизайн на достъпна цена.
Любен Станев, един от собствениците на „Дипломат Корпорейшън” ООД, заяви: „Ние сме много щастливи, че открихме общи интереси с една от най – големите мултинационални компании Ferroli Group, благодарение на които положихме началото на дългосрочно партньорство. С този нов партньор планираме запазване на заемания досега пазарен дял и увеличение на оборотите от 2010г., които са над 15 млн. лева до ноември т.г., с 15 %. за следващата година.


 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg