EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Ferrari представя хибриден модел в Женева

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Ferrari представя хибриден модел в Женева

mail09:43 | 04.03.2010прегледи 519 коментарикоментари 0


Радослав Лазаров

Над 100 световни премиери очакват посетителите на юбилейното 80-о автомобилното изложение, което днес отваря врати.
Заслужава да се отбележи, че при повечето от тях се използва електроенергия. Не само Honda, Toyota, PSA Peugeot Citroen и Seat, които произвеждат серийно хибридни автомобили, но и компании, чиито коли са насочени към ограничени кръг клиенти, като Ferrari залагат вече на хибридните автомобили.

 

Още от първото си издание преди повече от 100 години – през 1905 г., изложението е онзи световен форум, на който среща си дават иновативните технологии, модерният дизайн и алтернативното мислене. Акцентът на салона в „Палекспо” сега е екологията.

Почти няма компания, която да е пренебрегнала електрическите и хибридни технологии – напротив, демонстрират се с неприкрита гордост и увереност, че именно те са разковничето на бъдещия икономически и пазарен успех.
Почти две години от началото на петролната, а след това и на икономическата криза, световните производители в автомобилния бранш имаха достатъчно време да обмислят новите си стратегии за развитие.

Някои от тях бяха показани на салона в Детройт през януари. „Моторния град” обаче е подиум за американските марки, докато Женева е същинската сцена, на която европейските марки държат да представят най-новите си модели, на които възлагат своите надежди.
И през този летен сезон модата ще е подвластна на белия цвят. Той присъства на щандовете на японските Mazda, Lexus и Toyota, както и на този на британския Jaguar, като интересна тенденция е излагането на експонати, всички до един в бял цвят.

Десет дни всички желаещи ще могат да видят новите модели на европейските и световните производители -250 компании от 30 страни по света.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Новите пенсионери през 2023

15:05 | 04-03-24 | 1112