EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

EVN Bulgaria със стажантска програма

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

EVN Bulgaria със стажантска програма

mail11:45 | 08.11.2010прегледи 2020 коментарикоментари 0


През лятото на 2010 г. за пета поредна година се проведе стажантската програма на ЕVN Bulgaria „Младежи с бъдеще”. Тя дава възможност на младежи от технически и икономически специалности от различни висши учебни заведения да работят в отдели на дружеството през летните месеци и да придобият опит, който би бил от значителна полза за една бъдеща професионална реализация.
В тазгодишната програма участваха 36 младежи – 29 студенти от български и чуждестранни университети и 7 ученика. Всички те имаха възможност да стажуват един месец в рамките на периода от началото на юли до края на септември. Участниците в програмата за 2010 г. бяха избрани сред 401 кандидати, подали документи за нея.
Всички стажанти имаха възможност да се запознаят отблизо с дейността на ЕVN Bulgaria като един от най-големите инвеститори на българския пазар и като енергийно и инфраструктурно предприятие. Те проведоха стажа си както в централните отдели на дружествата „ЕВН България Електроразпределение“ АД, „EВН България Електроснабдяване“ АД и „ЕВН България Топлофикация” ЕАД, така и в някои Клиентски Енергоцентрове (КEЦ). По този начин те участваха активно в процесите, които се извършват в специализираните технически и икономически отдели, както и във всички обслужващи функции по места в КЕЦ.

Програмата „Младежи с бъдеще” на EVN Bulgaria предлага добри възможности за развитие - за четирима от най-креативните и мотивирани стажанти стажът беше удължен, а на един от участниците беше предложенa постоянна работа в дружеството.
През 2010 г. в EVN Bulgaria пркатика проведоха не само български стажанти, но и двама практиканти от Австрия.
Лятната стажантска програма на EVN Bulgaria „Младежи с бъдеще” е част от политиката на дружеството като социално отговорна компания. Чрез нея EVN Bulgaria отваря врати за млади, образовани и амбициозни студенти и ученици, които биха искали да се запознаят на практика с бизнеса, технологиите и иновациите в един международен енергиен концерн.
 


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg