EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

EVN - без ток са наводнени селища

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

EVN - без ток са наводнени селища

mail17:51 | 06.02.2012прегледи 597 коментарикоментари 0


Към 16.45 ч. на 06.02.2012 г. ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България е нормална при зимни условия като нарушения в електроснабдяването има за част от клиентите в  област Хасково, вследствие на наводненията през днешния ден.
Към момента без електрозахранване е част от гр. Харманли, както и селата Бисер и Брягово. Екипите на дружеството в района вече са предприели необходимите мерки за ограничаване обхвата на авариите и избягване на евентуални инциденти, включително и изключване на захранването към трафопостове. В момента екипи на дружеството предприемат мерки за безопастното функциониране на съоръженията предвид наводненията. Дружеството е в контакт с местната и централна власт за координиране на общите действия.
Същевременно EVN България предприема допълнителни мерки предвид очакваното влошаване на времето през следшащите дни. Във всички райони и конкретно в планинските и труднодостъпни части на области Смолян и Кърджали, дружеството е подсигурило авариен резерв от материали, техника и механизация. Екипите са в готовност за работа при зимни условия, създадена е и организация за взаимопомощ от други клиентски енергоцентрове при необходимост.


 


Тагове: ток, ЕВН
 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg