EUR 1.9558
USD 1.8323
CHF 2.0113
GBP 2.2729
CNY 2.5284
you tube
mobile version

Dolceta.eu - финансови тайни за деца

АБОНАМЕНТ ЗА НОВИНИ [X]

Въведете Вашият e-mail адрес, за да получавате най-важните новини на EconomyNews за деня на своята електронна поща.
E-mail
 

Dolceta.eu - финансови тайни за деца

mail10:21 | 22.05.2010прегледи 1820 коментарикоментари 0


Финансовата грамотност в училище по време на финансова криза ще бъде обсъдена на конференция в Брюксел, организирана от Европейската комисия на 27 и 28 май, съобщава БТА.
На форума "Финансова грамотност: DOLCETA" са поканени 200 участници, представители на  потребителски и учителски асоциации, както и журналисти и правителствени лица.
Там ще бъде представена новата секция "Финансова грамотност за учители" на уебсайта http://www.dolceta.eu и ще се проведат дискусии по темата, актуална в условията на финансова криза.
DOLCETA е онлайн проект за образование на потребителите на Европейския съюз, финансиран от ЕК и ръководен от Европейска университетска мрежа за продължаващо образование (EUCEN).
Сайтът предлага информация за широк кръг потребители и специални секции за учители, съдържащи планове на уроци, средства за интерактивно обучение, безплатни материали и други образователни ресурси по темите обучение на потребители, образование за устойчиво потребление, финансова грамотност и др.
Новата секция "Финансова грамотност" е насочена към учители в началните и средните училища и предоставя безплатни материали, които могат да се ползват в класните стаи, онлайн или офлайн.


 
 
 
Коментирай
 
Име:

E-mail:

Текст:

Код за
сигурност:

Напишете символите в полето:




 
БЮЛЕТИН НА EconomyNews.bg

Трейлър на руския игрален "ВЫЗОВ", заснет в Космоса

13:39 | 03-09-23 | 4161